Βοιωτία: Ο μυστηριώδης κρατήρας στον Παρνασσό που ελάχιστοι έχουν αντικρίσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 12:30 Βοιωτία: Ο μυστηριώδης κρατήρας στον Παρνασσό που ελάχιστοι έχουν αντικρίσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας μυστηριώδης κρατήρας, άγνωστος στο ευρύ κοινό, βρίσκεται στον Παρνασσό, κοντά στο χωριό Βασιλικά στη Βοιωτία, με τους επιστήμονες να έχουν διατυπώσει διάφορες απόψεις για την προέλευσή του.

Ο σπάνιας ομορφιάς κρατήρας έχει διάμετρο 200 μέτρα και βάθος σχεδόν 40 μέτρα, με το θέαμα να είναι εξαίσιο, ειδικά από ψηλά.

Όπως διαβάζουμε και στο expolringgreece.tv, oι επιστήμονες έχουν διατυπώσει διάφορες απόψεις και θεωρίες σχετικά με τη δημιουργία του συγκεκριμένου κρατήρα στη Βοιωτία.

Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δολίνη. Οι δολίνες είναι κατακρημνισμένες κορυφές σπηλαίων και υπάρχουν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Άλλοι επιστήμονες θεωρούν ότι ο μυστηριώδης κρατήρας στη Βοιωτία προκλήθηκε από μετεωρίτη.

Όπως θα δείτε και σε βίντεο στο youtube, από το κανάλι «haanity», από ψηλά ο κρατήρας είναι επιβλητικός και απόκοσμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση