Οι διαιτητές ευχαριστούν την ΕΠΣ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 00:02 Οι διαιτητές ευχαριστούν την ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ευχαριστήριο στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, τόσο στον Πρόεδρο Γιώργο Καρακάξη, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, από την ΕΔ/ΕΠΣΦ και τους διαιτητές της Φθιώτιδας, «για την αμέριστη συμπαράσταση.

«Τους ευχαριστούμε που έκαναν πράξη τις εξαγγελίες και τις αποφάσεις τους προς τους διαιτητές της Φθιώτιδας, τόσο για την οικονομική βοήθειά τους, (παρέδωσαν δωρεάν τα σήματα της ΕΠΟ σε όλους τους διαιτητές, χαρίστηκαν εφ άπαξ τα ποσοστά των Διαιτητών στα τοπικά πρωταθλήματα που κατέβαλλαν στην ΕΠΣΦ, δόθηκε στον Σύνδεσμο Διαιτητών η διαχείριση των οδοιπορικών και δεν θα παρακρατηθούν ποσοστά από την ΕΠΣΦ) , όσο και την ευγενική χορηγία προς τους διαιτητές μας με αθλητικό υλικό», αναφέρουν οι διαιτητές και το ευχαριστήριο καταλήγει:

«Με αυτές τις ενέργειές της και τις πράξεις της αυτή η Διοίκηση της ΕΠΣΦ, δείχνει το πόσο κοντά και δίπλα είναι στους διαιτητές της Φθιώτιδας και τους στηρίζει. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία μας».

Το ευχαριστήριο υπογράφουν για την ΕΔ/ΕΠΣΦ, ο Πρόεδρος: Σπύρος Πουγκακιώτης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος: Θανάσης Παπακώστας και το μέλος: Ανέστης Δουδούμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση