Συνεχίζεται η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους από την Ι.Μ. Φθιώτιδος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 17:59 Συνεχίζεται η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους από την Ι.Μ. Φθιώτιδος

Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος συμμετέχοντας στην πανστρατιά αγάπης, που έχει κηρύξει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, και σε συνέχεια όλων όσων έχει δηλώσει σχετικώς ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών στα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, με σκοπό την άμεση συλλογή και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τις πληγείσες περιοχές για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών των χιλιάδων σεισμοπλήκτων συνανθρώπων μας στην Τουρκία και τη Συρία, συνεχίζει και αυτήν την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες δέκα το πρωί με μία το μεσημέρι (10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.), στο «Αποθετήριο της Αγάπης» επί της οδού Γκιώνας στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας, στους χώρους του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, τη συλλογή ανθρωπιστικού υλικού.

Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Εγκυκλίου Σημειώματος της Ιεράς Συνόδου, το ανθρωπιστικό υλικό, που μπορεί να προσφέρει η αγάπη σας, είναι το εξής:

1. Καινούργια κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα)

2. Εμφιαλωμένο νερό

3. Γάλα μακράς διάρκειας

4. Ζυμαρικά

5. Ρύζι και

6. Όσπρια

Στο πλευρό των δοκιμαζομένων λαών της Τουρκίας και της Συρίας η Εκκλησία της Ελλάδος

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση