Κουβαλούσε κοκαΐνη και κάνναβη - Λαβράκι της ΟΠΚΕ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 08:16 Κουβαλούσε κοκαΐνη και κάνναβη - Λαβράκι της ΟΠΚΕ

Τι κατασχέθηκε…

Συνελήφθη αλλοδαπός, την Κυριακή (12-02-2023) το απόγευμα στη Φωκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν επί της Εθνικής Οδού Ιτέας – Αντιρρίου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν:

• 75,77 γραμμάρια κοκαΐνης και 4,78 γραμμάρια κάνναβης, σε ντουλαπάκι – θήκη, κάτω από τη θέση του οδηγού, καθώς και

• το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Άμφισσας.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση