Έρχεται ο διαγωνισμός «Πυθαγόρας» από την ΕΜΕ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 20:05 Έρχεται ο διαγωνισμός «Πυθαγόρας» από την ΕΜΕ

Για μαθητές τάξεων Β´ Δημοτικού έως και  Γ´ Γυμνασίου…

Ο 5ος Πανελλήνιος διαγωνισμός ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ της Ε.Μ.Ε. θα διεξαχθεί και  φέτος ηλεκτρονικά το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές τάξεων Β´ Δημοτικού έως και  Γ´ Γυμνασίου. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η συνδρομή στο περιοδικό  «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», η οποία ανέρχεται στα 10€.

Για να μπορέσει κάποιος μαθητής να συμμετάσχει, ο γονέας-κηδεμόνας του θα  πρέπει:

α) να αποστείλει συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής στο e-mail του Παραρτήματος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σημειώνοντας και ένα τηλέφωνο για επικοινωνία, καθως  και ένα email και επιπλέον

β) να καταθέσει το ποσό των 10€ (δέκα Ευρώ) στον τραπεζικό λογαριασμό, με  αιτιολόγηση το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του παιδιού που θα πάρει μέρος στον  διαγωνισμό :

• Τράπεζα Πειραιώς 

• IBAN GR 96 0172 1630 0051 6306 7968 829 

• Δικαιούχος Κρουστάλης Σπυρίδων 

Εναλλακτικά, για τις περιπτώσεις όπου υπάρχει δυσκολία στη διαδικασία εγγραφής  & κατάθεσης, είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν εγγραφές κάθε Τρίτη απόγευμα στις 20.00 - 21.00 και Παρασκευή μεσημέρι στις 11.00 - 12.00 , από 10/2/2022 έως  και 7/3/2022, στο γραφείο του Παραρτήματος Φθιώτιδας της Ε.Μ.Ε. (Λεωνίδου 9- 11, 1ος όροφος, Λαμία).

Πληροφορίες https://emefthiotidas.blogspot.com/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση