Εύβοια: Σεσημασμένοι ανήλικοι πίσω από δυο ληστείες και πολλές κλοπές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 08:14 Εύβοια: Σεσημασμένοι ανήλικοι πίσω από δυο ληστείες και πολλές κλοπές

Ο ένας εξ αυτών είχε χτυπήσει άσχημα ηλικιωμένο προκειμένου να του πει που είχε χρήματα στο σπίτι!...

Με Εντάλματα σύλληψης για ληστείες της Ανακρίτριας Χαλκίδας, συνελήφθησαν την Πέμπτη (23-02-2023) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Χαλκίδα, δύο (2) ανήλικοι Ρομά που δεν έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από κοινού είχαν διαπράξει ληστεία βραδυνές ώρες της 19-03-2022 σε περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας. Τότε είχαν απειλήσει με μαχαίρι και ενώ είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έναν Πακιστανό, αποσπώντας του χρηματικό ποσό.

Πριν από δύο εβδομάδες (11/2/23) όμως ο ένας από αυτούς είχε διαπράξει μια ακόμη ληστεία, μπαίνοντας σε σπίτι ηλικιωμένου στη Χαλκίδα, τον οποίο και χτύπησε προκειμένου να του πει που είχε τα χρήματα.

Ο συγκεκριμένος φέρεται επίσης να είναι μπλεγμένος σε σωρεία κλοπών από καταστήματα και κλοπές δικύκλων, ενώ αμφότεροι έχουν απασχολήσει κατ ‘επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση