Το "Ευχαριστώ" του νέου Περιφερειάρχη ΟΝΝΕΔ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 11:36 Το "Ευχαριστώ" του νέου Περιφερειάρχη ΟΝΝΕΔ Στερεάς

Έτοιμος για μια ακόμη εκλογική μάχη δηλώνει ο νέος Περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ Στερεάς Ελλάδας, Σάκης Μπερέτας, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για την εμπιστοσύνη.

Διαβάστε τη δηλώση του Σάκη Μπερέτα:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή, η επιλογή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου να με εμπιστευθεί για την θέση του Περιφερειάρχη ΟΝΝΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Η νεολαία μας δηλώνει έτοιμη για μια ακόμα εκλογική μάχη.

Μετά από τις αλλεπάλληλες οικονομικές, υγειονομικές και γεωπολιτικές κρίσεις πού βιώσαμε και βιώνουμε καθημερινά, είναι καθήκον μας να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα στοιχεία που μπορούν να την καταστήσουν σε βασικό πυλώνα τα επόμενα έτη.

Η ΟΝΝΕΔ μαζί με την Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι μπορεί να δώσει την μάχη απέναντι στο λαϊκισμό προτείνοντας ρεαλιστικές πολιτικές για την ανασυγκρότηση του κράτους και την συνεπή στάση, συνέχεια και σταθερότητα απέναντι στις προκλήσεις του αύριο!

Ιδιαίτερη χαρά για εμένα όπου αναμένουμε την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη το πρώτο 10ημερο τού Μαρτίου στη πρωτεύουσα της Περιφέρειάς μας τη Λαμία!!!!»

Αναστάσιος Μπερέτας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση