Και πυροσβέστης μεταξύ των θυμάτων στα Τέμπη - Η ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ. Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 13:51 Και πυροσβέστης μεταξύ των θυμάτων στα Τέμπη - Η ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ. Στερεάς

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών, όπου έχασε τη ζωή του και ένα μέλος της οικογένειας της Πυροσβεστικής.

«Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Στερεάς Ελλάδας εκφράζει την οδύνη της για το τραγικό γεγονός της απώλειας τόσων συνανθρώπων  μας στο μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. 

Ένα ακόμα γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο με τέτοιο συγκλονιστικό τρόπο δεκάδων συνανθρώπων μας, νεαρής στην πλειοψηφία τους ηλικίας. Η χώρα μας πενθεί και συνάμα πενθεί και η πυροσβεστική οικογένεια, που έχασε ένα δικός της μέλος κατά την μοιραία σύγκρουση. Για το γεγονός αυτό, που δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά χρονικά, εκφράζουμε την οδύνη μας και την συμπαράσταση  μας στους οικείους των θυμάτων και των τραυματιών μας  της φονικής αυτής σύγκρουσης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση