Έκρηξη σε βενζινάδικο στον Αλμυρό - Διασωληνώθηκε 52χρονος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 16:48 Έκρηξη σε βενζινάδικο στον Αλμυρό - Διασωληνώθηκε 52χρονος

Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στο βενζινάδικο, το οποίο ήταν κλειστό.

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Αχιλλοπούλειου» είναι ο 52χρονος που τραυματίστηκε σε βενζινάδικο του Αλμυρού στο Βόλο μετά από έκρηξη στη δεξαμένη.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 12:00, στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, σημειώθηκε έκρηξη κατά τη διάρκεια εργασιών σε βενζινάδικο, το οποίο ήταν κλειστό, καθώς πραγματοποιούσε ανακαίνιση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 52χρονος εργάτης του συνεργείου που επιχείρησε να ανοίξει τη δεξαμενή.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο και μετέφερε στον τραυματία στο Κέντρο Υγείας. Λίγο μετά τις 12:30, οι διασώστες μετέφεραν τον τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος, σύμφωνα με το thenewspaper.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση