Λαμία: Γιατί περνούσαν τα αυτοκίνητα μέσα από την πλατεία Ελευθερίας;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 07:18 Λαμία: Γιατί περνούσαν τα αυτοκίνητα μέσα από την πλατεία Ελευθερίας;

Αναστάτωση το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης…

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκαν γύρω στη 1:00’ το μεσημέρι της Πέμπτης (9/3) δεκάδες περαστικοί από την πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία, καθώς διαπίστωσαν ότι περνούσαν κανονικά από μέσα αυτοκίνητα!

Η έκπληξη ειδικά όσων περνούσαν συγχρόνως μέσα από την πλατεία ήταν μεγάλη, καθώς οι πλατείες είναι από τα λίγα σημεία που μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος ότι δεν κινδυνεύεις από αυτοκίνητα ή έστω κινδυνεύεις λιγότερο σε σχέση ακόμη και με τους πεζοδρόμους.

Τελικά η εξήγηση ήταν μερικά μέτρα από το κέντρο της Λαμίας, καθώς στη στροφή του νεοκλασικού της Περιφέρειας είχε κολλήσει νταλίκα.

Το βαρύ όχημα, άγνωστο πως, μπλέχτηκε στις κεντρικές οδούς της πόλης και χρειάστηκε να κάνει μεγάλη μανούβρα, «σκαρφαλώνοντας» στο πεζοδρόμιο και ξύνοντας τις νεραντζιές, προκειμένου να χωρέσει - με τα ζόρια - συνεχίζοντας το δρόμο του προς την έξοδο μέσω της πλατείας Πάρκου.

Για να επιτευχθεί αυτό μεσολάβησαν πληρώματα της Τροχαίας και Ομάδες ΔΙΑΣ, ώστε να ειδοποιηθούν και οι πεζοί που εκείνοι την ώρα περνούσαν αμέριμνοι από την πλατεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση