Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 10:38 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού»

«Ο Εξορκιστής Του Βατικανού», «Super Mario Bros. Η Ταινία», «AIR» και «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας έρχεται «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού», με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Ράσελ Κρόου και το «Super Mario Bros. Η Ταινία» με τους ήρωες του διάσημου παιχνιδιού της Nintendo σε νέες περιπέτειες στη μεγάλη οθόνη!

Στην Αίθουσα 2 προβάλλεται η ταινία «AIR» του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Μπεν Άφλεκ αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από τη συνέργεια ανάμεσα στον τότε πρωτάρη Μάικλ Τζόρνταν και τη Nike, το οποίο και έφερε την επανάσταση στον κόσμο των σπορ και της σύγχρονης κουλτούρας με τα AirJordan. Tο «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» με τον αγαπημένο ήρωα σε νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Και το «John Wick: Κεφάλαιο 4» με τον Κιάνου Ριβς να επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο του ήρωα δράσης που όλοι αγαπήσαμε!

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού».

Οι προβολές των «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού», «Super Mario Bros. Η Ταινία», «AIR» και «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» ξεκινούν από την Πέμπτη (6/4).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού»

Περίληψη
Βασισμένη στα αρχεία του Πατρός Γκαμπριέλε Αμόρθ, αρχιεξορκιστή του Βατικανού (στο ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Russell Crowe), η ταινία Ο Εξορκιστής του Βατικανού ακολουθεί τον πατέρα Αμόρθ στην έρευνά του για τον τρομακτικό δαιμονισμό ενός αγοριού, η οποία καταλήγει στην αποκάλυψη μιας συνωμοσίας που το Βατικανό για αιώνες προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποκρύψει.

Σκηνοθεσία: Τζούλιους Έιβερι
Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου, Ντάνιελ Ζοβάτο, Άλεξ Εσόε, Φράνκο Νέρο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Super Mario Bros. Η Ταινία»

Περίληψη
Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

Σκηνοθεσία: Άρον Χόρβαθ, Μάικλ Τζέλενικ
Ηθοποιοί: Κρις Πρατ, Άνια Τέιλορ Τζόι, Τσάρλι Ντέι, Τζακ Μπλακ, Κίγκαν Μάικλ Κι, Σεθ Ρόγκεν, Φρεντ Άρμισεν, Σεμπάστιαν Μανισκάλκο, Κέβιν Μάικλ Ρίτσαρντσον, Τσαρλς Μαρτινέτ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«AIR»

Περίληψη
Το “AIR” του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Μπεν Άφλεκ, αποκαλύπτει την απίστευτη και επαναστατική συνέργεια ανάμεσα στον τότε πρωτάρη Μάικλ Τζόρνταν και το ανερχόμενο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Nike, το οποίο και έφερε την επανάσταση στον κόσμο των σπορ και της σύγχρονης κουλτούρας με το μπραντ του AirJordan. Η συγκινητική αυτή ιστορία καταγράφει το καθοριστικό ρίσκο που πήρε μία αντισυμβατική ομάδα κόντρα σε όλους, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει πολύ καλά την αξία του τεράστιου ταλέντου του γιου της, και το φαινόμενο του μπάσκετ που έμελλε να γίνει το μεγαλύτερο όλων των εποχών.

Σκηνοθεσία: Μπεν Άφλεκ
Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Μπεν Άφλεκ, Τζέισον Μπέιτμαν, Κρις Μεσίνα, Μάθιου Μαχερ, Μάρλον Γουέϊανς, ΤζέιΜορ, Τζούλιους Τένον, Κρις Τάκερ, Βαϊόλα Ντέιβις

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«John Wick: Chapter 4»

Περίληψη
Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι
Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Σκοτ Άτκινς, Μπιλ Σκάρσγκαρντ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού»

Περίληψη
Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… μαζεύουν τα σπασμένα. Όμως, όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη μετακόμισή τους στον νότο της Γαλλίας, ολόκληρος ο κόσμος του Νικόλα έρχεται τούμπα. Πώς μπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του; Η συμμορία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη - καταστρώνουν το απόλυτο σχέδιο για να εμποδίσουν την απαίσια μετακόμιση: ένα κυνήγι θησαυρού! Και κάπως έτσι ξεκινάει η καινούργια περιπέτεια του ασταμάτητου Μικρού Νικόλα, του πιο διάσημου σχολιαρόπαιδου που έχει συντροφεύσει γενιές και γενιές παιδιών με τις αφηγήσεις του, τις σκέψεις και τις σκανταλιές του. Και φυσικά δεν είναι μόνος: γύρω από τον Νικόλα, ο οποίος μεγαλώνει σε μια απροσδιόριστη πόλη της Γαλλίας τη δεκαετία του ‘50 και του ‘60, γνωρίζουμε την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συμμαθητές και τους δασκάλους του, οι οποίοι και συμπληρώνουν το παζλ των ξεκαρδιστικών ιστοριών του.

Σκηνοθεσία: Julien Rappeneau
Ηθοποιοί (Φωνές): Άρης Αβραμέας, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Τερζάκης, Αλμπέρτο Εσκενάζη, Ειρήνη Κουτρουμάνου, Άρτεμις Ματαφιά, Μυρτώ Ναούμ, Κώστας Αποστολάκης

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

  • «Ο Εξορκιστής Του Βατικανού» στις 19:15 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «Super Mario Bros. Η Ταινία» (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) στις 17:15 στην Αίθουσα 1
  • «AIR» στις 19:15
  • «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) στις 17:00 στην Αίθουσα 2
  • «John Wick: Κεφάλαιο 4» στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση