Λαμία: Ζητάει να αποφυλακιστεί η «μαύρη χήρα» που ζήτησε από τον εραστή της να σκοτώσει τον άντρα της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 08:28 Λαμία: Ζητάει να αποφυλακιστεί η «μαύρη χήρα» που ζήτησε από τον εραστή της να σκοτώσει τον άντρα της

«Μετάνιωσα» είχε πει στο LamiaReport, η γυναίκα που καταδικάστηκε μαζί με τον εραστή της, ως συνεργός στη δολοφονία του συζύγου της.

Στη Λαμία τη νύχτα των γενεθλίων της, η 42χρονη γυναίκα καταδικάζεται σε ισόβια αφού όπως έκριναν οι δικαστές, ήταν συνεργός στη δολοφονία του συζύγου της από τον εραστή της.

11 χρόνια μετά το έγκλημα η ίδια ζητάει να αποφυλακιστεί και το φονικό να επανέρχεται στο προσκήνιο. Με τους συγγενείς του θύματος να περιμένουν ανάστατοι τις εξελίξεις και τους δικηγόρους των πρωταγωνιστών να μιλούν στο LIVE NEWS για την τροπή της υπόθεσης.

«Η κατηγορία που είχε ήταν η ηθική αυτουργία, δηλαδή πως η ίδια είχε πείσει τον σύντροφό της να σκοτώσει τον άνδρα της », δήλωσε η δικηγόρος της κατηγορούμενης, Άννα Μαρία Μπακάκου.

Ήταν Οκτώβριος του 2012. Η 42χρονη βρισκόταν σε διάσταση με τον άντρα της, αλλά εκείνη τη νύχτα τον κάλεσε στα γενέθλιά της, στο σπίτι που κάποτε έμεναν μαζί με τα 2 ανήλικα παιδιά τους. Ο 45χρονος ήπιε κι της ζήτησε να παραμείνει εκείνο το βράδυ στο σπίτι. Μια απόφαση που έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο εραστής της γυναίκας μπήκε στο διαμέρισμα, ανέβηκε στον πρώτο όροφο και τον πυροβόλησε πισώπλατα στον καναπέ που κοιμόταν. Αμέσως μετά το παράνομο ζευγάρι έφτιαξε ένα σκηνικό που παρέπεμπε σε ληστεία. Γρήγορα όμως αναγκάστηκαν να ομολογήσουν τα πάντα.

«Ο εντολέας μου είχε ισχυριστεί και πράγματι τότε είχε αναφέρει στην απολογία του ότι ‘’η κυρία κατηγορούμενη με έπεισε να κάνω την πράξη αυτή, να σκοτώσει το θύμα», είπε ο δικηγόρος του δολοφόνου, Δημήτρης Κρούπης.

Αρχικά, η 42χρονη το έπαιζε ανήξερη και σοκαρισμένη. Όταν όμως έπεσε σε αντιφάσεις και αναγκάστηκε να ομολογήσει, υποστήριξε πως ο άντρας της, την κακοποιούσε συστηματικά και η ίδια έψαχνε τρόπους για να μπει ένα τέλος σε αυτό που ζούσε.

Η 42χρονη μέσα από τις φυλακές

«Με το θύμα ήμασταν παντρεμένοι τα τελευταία 11 χρόνια και έχουμε δύο παιδιά. Μετά τη γέννηση του πρώτου μας παιδιού άρχισαν τα προβλήματα. Ο σύζυγός μου ήταν αλκοολικός και πολύ βίαιος. Ζούσα ένα μαρτύριο».

Οι ισχυρισμοί της 42χρονης τότε μετέτρεψαν τον πόνο των στενών συγγενών του άντρα της, σε οργή.

«Οι καβγάδες και οι εντάσεις ήταν καθημερινό φαινόμενο και σχεδόν πάντα κατέληγε να με κακοποιεί πολύ άσχημα. Με χτυπούσε πάρα πολύ, πολλές φορές μέχρι λιποθυμίας».

«Ευχαριστούμε πολύ την εκκλησία που βοήθησε τα δύο παιδιά», δήλωσε η δικηγόρος της κατηγορούμενης, Άννα Μαρία Μπακάκου.

Μέχρι σήμερα η «μαύρη χήρα» της Λαμίας όπως χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο της εποχής δεν ζήτησε συγγνώμη για το έγκλημα. Και μετά την αρχική της ομολογία στους αστυνομικούς, επέμενε πως η ίδια δεν γνώριζε το σχέδιο του τότε εραστή της, που έβαψε τα χέρια του, με αίμα.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση