Η πλατεία Πάρκου έγινε μπουάτ για λίγες ώρες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 09:02 Η πλατεία Πάρκου έγινε μπουάτ για λίγες ώρες!

Το πρωί της Παρασκευής όποιος περνούσε από την Πλατεία Πάρκου είδε και άκουσε το Θοδωρή με την κιθάρα του.

Μία ηλιόλουστη μέρα γέμισε με νότες έντεχνης και ελαφρολαϊκής μουσικής, ανεβάζοντας το κέφι των πεζών και όχι μόνο...

Ο Θοδωρής κατάγεται από την Αθήνα και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα παρέα με την κιθάρα του, ανακαλύπτοντας νέους τόπους μέσα από τα μουσικά μονοπάτια του.

Όπως μας είπε, η Λαμία του άρεσε πολύ, αφού θεώρησε φιλόξενους τους κατοίκους, οι οποίοι τον αγκάλιασαν και τον χειροκροτούσαν κάθε φορά που τελείωνε και ένα μουσικό κομμάτι.

Παραφωνία στο όμορφο αυτό σκηνικό ήταν η συμπεριφορά αστυνομικού που, σύμφωνα με το Θοδώρη, του ζήτησε να σταματήσει και να απομακρυνθεί, σε διαφορετική περίπτωση τον προειδοποίησε ότι θα τον συλλάβει για επαιτεία.

Για καλή τύχη του τραγουδιστή εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, για την Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική αγορά του Συν στον Άνθρωπο, ο οποίος άκουσε όλα όσα ειπώθηκαν και ζήτησε από τον αστυνομικό να αφήσει το Θοδωρή να συνεχίσει.

Πάρτε μια γεύση από την ερμηνεία του:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση