Λαμία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 18χρονος με το μισό κιλό χασίς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 08:55 Λαμία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 18χρονος με το μισό κιλό χασίς

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του…

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο 18χρονος που συνελήφθη με 414,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μετά από έρευνα το μεσημέρι της Τετάρτης (5/4) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας στο σπίτι του στη νότια πλευρά της πόλης.

Του επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική του χρήση και τα είχε προμηθευτεί από περιοχή των Αθηνών, όπου είχε μεταβεί με λεωφορείο.

Θυμίζουμε ότι οι αστυνομικοί είχαν κατασχέσει εκτός από τα ναρκωτικά που ήταν κατανεμημένα σε 9 σακουλάκια, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης και πλήθος νάιλον περιτυλιγμάτων, που κατέγραψαν ότι χρησίμευαν για τη συσκευασία των ναρκωτικών. Επιπλέον βρέθηκαν και ιδιόχειρες σημειώσεις σχετικές με τα ναρκωτικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση