Ρομά είχαν ρημάξει σπίτια και αυτοκίνητα στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 07:44 Ρομά είχαν ρημάξει σπίτια και αυτοκίνητα στη Φθιώτιδα

Προσπάθησαν να κλέψουν και από οικία στο Πολύδροσο αλλά δεν τα κατάφεραν…

Τους δράστες  οκτώ (8) κλοπών σε παραθαλάσσιες κυρίως περιοχές της Φθιώτιδας, αλλά και μιας (1) απόπειρας κλοπής στην Πολύδροσο Φωκίδας, ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Αξιολογώντας το υλικό από κάμερες και τα ίχνη που άφησαν πίσω τους οι κλέφτες -διαρρήκτες, εξιχνίασαν τέσσερις (4) κλοπές από σπίτια και τρεις (3) κλοπές από σταθμευμένα οχήματα σε Ράχες, Γλύφα, Αγία Μαρίνα, Καραβόμυλο & Πελασγία, μία (1) κλοπή από σπίτι στην Υπάτη και μία (1) απόπειρα κλοπής από σπίτι στην Πολύδροσο Φωκίδας.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται τρεις ενήλικες Ρομά, 30, 32 και 37 ετών και ένας ακόμη ανήλικος.

Οι συγκεκριμένοι με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα στα σπίτια και τζάμια αυτοκινήτων, έμπαιναν στο εσωτερικό τους καταφέρνοντας να αποκομίσουν χρήματα και αντικείμενα, όπως χρυσαφικά και ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές, αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση