Το σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ για την απόφαση για το Κόμμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 19:27 Το σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ για την απόφαση για το Κόμμα

Για την απόφαση για τους πλημμυροπαθείς του χωριού Κόμματος Λαμίας, η Τ.Ε. Φθιώτιδας δηλώνει ότι παραμένει στο πλευρό τους μέχρι να καταβληθούν οι αποζημιώσεις και να γίνουν τα απαιτούμενα αντιπλημμυρικά έργα.

Το σχόλιο:

«Στις 7.4.2023 το Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας κάνει δεκτό το αίτημα των κατοίκων του χωριού Κόμματος και καλεί  το Ελληνικό Δημόσιο και την κατασκευάστρια εταιρία να προβούν σε επείγοντα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από μία μακρά προσπάθεια των κατοίκων του χωριού να οργανώσουν τον αγώνα τους και να κινητοποιηθούν αναδεικνύοντας το πρόβλημα τους. Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλάι των κατοίκων με ξεκάθαρη θέση, προσπαθώντας να ενθαρρύνει οποιαδήποτε πρωτοβουλία αγώνα των κατοίκων. Οι κάτοικοι του Κόμματος να συνεχίσουν τον οργανωμένο αγώνα τους, μέχρι την πλήρη λήψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας, μέχρι να καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους πλημμυροπαθείς και να μην επαναπαυθούν.  Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων του χωριού και να στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση