Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Άρρηκτος Δεσμός»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 08:38 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Άρρηκτος Δεσμός»

«Super Mario Bros. Η Ταινία», «Άρρηκτος Δεσμός», «Διάκος, ο ηρωομάρτυς» και «Evil Dead Rise» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Αυτή την εβδομάδα στο Cinepolis Γαλαξίας έρχεται η νέα ταινία του Guy Ritchie «Άρρηκτος Δεσμός» με τον Τζέικ Τζίλενχαλ, η ταινία τρόμου «Evil Dead Rise», το δράμα εποχής «Διάκος, ο ηρωομάρτυς» βασισμένο στη ζωή του ήρωα της Επανάστασης του '21 και το «Super Mario Bros. Η Ταινία» με τους ήρωες του διάσημου παιχνιδιού της Nintendo σε νέες περιπέτειες στη μεγάλη οθόνη!

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Άρρηκτος Δεσμός».

Οι προβολές των «Super Mario Bros. Η Ταινία», «Άρρηκτος Δεσμός», «Διάκος, ο ηρωομάρτυς» και «Evil Dead Rise» ξεκινούν από την Πέμπτη (20/4).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (21/4) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

«Super Mario Bros. Η Ταινία»

Περίληψη
Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

Σκηνοθεσία: Άρον Χόρβαθ, Μάικλ Τζέλενικ
Ηθοποιοί: Κρις Πρατ, Άνια Τέιλορ Τζόι, Τσάρλι Ντέι, Τζακ Μπλακ, Κίγκαν Μάικλ Κι, Σεθ Ρόγκεν, Φρεντ Άρμισεν, Σεμπάστιαν Μανισκάλκο, Κέβιν Μάικλ Ρίτσαρντσον, Τσαρλς Μαρτινέτ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 «Άρρηκτος Δεσμός»

Περίληψη
Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο Λοχίας Τζον Κίνλι συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ. Μετά από μια επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν ο Τζον γυρίσει στην Αμερική και μάθει πως ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο, αποφασίζει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Ηθοποιοί: Τζέικ Τζίλενχαλ, Νταρ Σαλίμ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Evil Dead Rise»

Περίληψη
Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το "Evil Dead Rise" αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

Σκηνοθεσία: Λι Κρόνιν
Ηθοποιοί: Λίλι Σάλιβαν, Αλίσα Σάδερλαντ, Μόργκαν Ντέιβις, Γκάμπριελ Έκολς, Νελ Φίσερ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Διάκος, ο ηρωομάρτυς»

Περίληψη
Το σενάριο βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Αθανασίου Διάκου (1788 – 1821).
Ο Χασάν και η παρέα του τρομοκρατούν την οικογένεια του Γιώργη Ψυχογιού… Η Ψυχογίνα θα στείλει τον Νάσο της στο Μοναστήρι του Αη-Γιάννη στην Αρτοτίνα…
Όμως η εκστατική αγάπη του ωραιόμορφου Διάκου για την Πίστη και την Πατρίδα, θα τον οδηγεί πάντα σε αγκαθερά μονοπάτια…
«Σπίθα φωτιάς» στις καρδιές των Ελλήνων το φρικτό του μαρτύριο!…

Σκηνοθεσία: Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντούρος
Ηθοποιοί: Νεκτάριος Τσοράκης Κομνηνός Δελβερούδης Σπύρος Αναγνώστου

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

  • «Super Mario Bros. Η Ταινία» Πέμπτη έως Κυριακή (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) στις 17:15
  • «Evil Dead Rise» Πέμπτη έως Τετάρτη στις 19.15 και στις 22.00
  • «Διάκος, ο ηρωομάρτυς» Κυριακή και Δευτέρα στις 18.30 και στις 21.00
  • «Άρρηκτος Δεσμός» Πέμπτη έως Σάββατο και Τρίτη έως Τετάρτη στις 19:15 και στις 22.00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση