Με επιτυχία η δράση ιατρικής πρόληψης στην Τραγάνα του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 08:10 Με επιτυχία η δράση ιατρικής πρόληψης στην Τραγάνα του Δήμου Λοκρών

Σε συνέχεια πρότασης από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας στο Δήμο Λοκρών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 η δράση «Πρόληψη παντού»  στην Δημοτική Κοινότητα Τραγάνας.

Οι εθελοντές ιατροί από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας, Παθολόγοι, Καρδιολόγοι, Πνευμονολόγος, Ορθοπεδικός, Ουρολόγος, Χειρουργοί, μετέβησαν στην Τραγάνα και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε 29 κατοίκους του χωριού, οι οποίοι δυσκολεύονται στην μετακίνηση τους για πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

Από τον Δήμο Λοκρών παρέστησαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τραγάνας κ. Δημήτριος Δανέλης και από τον Ιατρικό Σύλλογο ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Γεωργίου και τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση