Συνεδρίασε στην Κάτω Τιθορέα το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 16:25 Συνεδρίασε στην Κάτω Τιθορέα το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Το παρακολούθησαν πολλοί πολίτες - επαγγελματίες…

Σε μία γεμάτη αίθουσα και για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στο Δημοτικό Κατάστημα Κάτω Τιθορέας συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την Δήμαρχο Αθανασία Στιβακτή, «η εκτός Λαμίας αλλά εντός συνόρων Φθιώτιδας συνεδρίαση, στην καρδιά του Δήμου μας, στην έδρα μας, παρουσία πολλών επαγγελματιών και παραγωγών μας υπήρξε μία έξοχη ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων, εποικοδομητικής συζήτησης και ενημέρωσης για χρηματοδοτικά εργαλεία, προγράμματα και δράσεις του Επιμελητηρίου».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης μέλη της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ.), προκειμένου να παρουσιάσουν τα τρέχοντα προγράμματα και τους τρόπους ενίσχυσης μικρών επιχειρήσεων.

«Ελπιδοφόρα και θετική η κίνηση εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου, τα μέλη του οποίου αφουγκράστηκαν με προσοχή τα ερωτήματα, τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των επαγγελματιών όλων των κατηγοριών του Δήμου, προτείνοντας λύσεις», προσθέτει η κα Στιβακτή και ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Αθανάσιο Κυρίτση και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την επίσκεψη στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και τη διάθεση συνεργασίας, όπως επίσης όλους τους επαγγελματίες και δημότες, που διέθεσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και συμμετείχαν σε αυτή την πρώτη συνάντηση.

«Ευελπιστούμε να υπάρξουν πολλές ακόμη συναντήσεις και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας να αποτελέσει μέσο προώθησης των συμφερόντων των μελών του αλλά και λύση μέρους των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κυρίως οι μικρές επιχειρήσεις. Σε μία περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης, με την επαρχία να ερημώνει, οι επιχειρήσεις που προσπαθούν να παραμείνουν βιώσιμες δεν έχουν ανάγκη από ευχολόγια αλλά από ουσιαστική υποστήριξη», καταλήγει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση