Στο Λιμεναρχείο Στυλίδας Κλιμάκιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και της Ε.Π.Λ.Σ. Θεσσαλίας - Φθιώτιδας - Β. Σποράδων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 17:46 Στο Λιμεναρχείο Στυλίδας Κλιμάκιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και της Ε.Π.Λ.Σ. Θεσσαλίας - Φθιώτιδας - Β. Σποράδων

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των συναδέλφων τους, κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) από κοινού με την Ε.Π.Λ.Σ. Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων επισκέφθηκε χθες το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Τηρώντας τη δέσμευσή μας ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε δίχως εκπροσώπηση κανένα συνάδελφο και ότι δεν θα επιτρέψουμε τον κατακερματισμό και την αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος, ενημερώσαμε τους συναδέλφους για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις σχετικά με αυτά και καταγράψαμε τα προβλήματα προκειμένου να αναδειχθούν και να επιδιώξουμε να επιλυθούν».

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζουν ότι «οι Λιμενικές Αρχές Φθιώτιδας έχουν πλέον έγκυρη ενημέρωση για τα ζητήματα που τους απασχολούν, συντάσσονται με το σύνολο των συναδέλφων τους, συμβάλλοντας σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία θα αποβλέπει στο γενικότερο συμφέρον των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και όλοι μαζί αποστρεφόμαστε τη διάσπαση και τη νόθευση της εκπροσώπησης με καταχρηστικές πρακτικές».

Τέλος ευχαριστούν το Λιμενάρχη Στυλίδας Πλοίαρχο ΛΣ  Βέτσικα Ευθύμιο και όλους τους συναδέλφους τους για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση