Πένθος στα Καμένα Βούρλα για το θάνατο του 45χρονου Βαγγέλη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 12:00 Πένθος στα Καμένα Βούρλα για το θάνατο του 45χρονου Βαγγέλη

«Ήταν το καλύτερο παιδί…», λένε συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι…

Ένα από τα καλύτερα παιδιά των Καμένων Βούρλων, άνθρωπος της αγοράς, που γνώριζε και μιλούσε με όλον τον κόσμο, ο 45χρονος Βαγγέλης Χονδροδήμος «έφυγε» ξαφνικά για το μεγάλο ταξίδι, μετά από σύντομη περιπέτεια με την υγεία του.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και λίγο αργότερα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση, όμως φαίνεται στο στάδιο της ανάρρωσης υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Ο ίδιος μόλις την προηγούμενη ημέρα μιλούσε με τους φίλους του και διηγούνταν πάντα με χαμόγελο, την περιπέτειά του πιστεύοντας ότι είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο. Δυστυχώς η καλή του η καρδιά τον πρόδωσε.

«Ήταν πραγματικά το καλύτερο παιδί. Με το χαμόγελο, με την καλή του κουβέντα να καλημερίσει όλον τον κόσμο, να πειράξει και τον πειράξουν. Είμαστε συντετριμμένοι…», λένε οι δικοί του άνθρωποι που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Το Σάββατο (29/4/23) στις 12:00’ το μεσημέρι, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Βαγγέλη, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Καμένων Βούρλων. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 11:30’.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση