Βολές της πρώην Διοίκησης της ΕΠΣΦ για την αλλαγή ημέρας στον αγώνα Μαρτίνο - Σταυρός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 13:59 Βολές της πρώην Διοίκησης της ΕΠΣΦ για την αλλαγή ημέρας στον αγώνα Μαρτίνο - Σταυρός

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η προηγούμενη Διοίκηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας καταγγέλλοντάς την παρούσα αρχή του τοπικού ποδοσφαίρου για την απροειδοποίητη αλλαγή ημέρας και ώρας του αγώνα Οπούντιος Μαρτίνου - Αστέρας Σταυρού.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν βάσει προβγράμματος, ,να γίνει το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 στις 17:00’ και μετατέθηκε «για την Κυριακή 30-04-2023 και ώρα 16:00 παραβιάζοντας τις διατάξεις του Κ.Α.Π. και της προκήρυξης του Πρωταθλήματος», όπως σημειώνουν.

Στην καταγγελία τους μνημονεύουν το άρθρο 11 παρ. 5 του ΚΑΠ όπου αναφέρονται επί λέξει τα εξής: «.......Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η διοργανώτρια μπορεί να αλλάξει την ημέρα, την ώρα κατ το γήπεδο τέλεσης τον αγώνα, υποχρεούται όμως να ειδοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους κατ το αρμόδιο Τμήμα Τάξης τουλάχιστον σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την εκ νέον ορτσθείσα ώρα έναρξης του αγώνα. Το 48ωρο αρχίζει από την αποστολή της ειδοποίησης, με FAX ή ηλεκτρονική αλληλογραφία, από τη διοργανώτρια στους εμπλεκόμενους............ ».

Οι ίδιοι υποστηρίζουν «όπως αποδεικνύεται και από την ανακοίνωση της ομάδας του ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση, προ 48ώρου η οποία να απεστάλη με FΑΧ ή με e-mail, ως απαιτεί ο ΚΑΠ και κυρίως δεν υπάρχει καμία εξαιρετική περίπτωση που να δικαιολογεί την μετάθεση τον αγώνα, διότι αν υπήρχε αυτή θα είχε  κοινοποιηθεί εγγράφως στις ομάδες.»

Επιπλέον, η παράγραφος 6 του άρθρου 11 τον ΚΑΠ ορίζει: «Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ και η εκάστοτε διοργανώτρια αρχή για τα επαγγελματικά και τα τοπικά πρωταθλήματα των ενώσεων με αιτιολογημένη απόφαση τον Δ.Σ. της ή τον Προέδρου και τον Αναπληρωτή Προέδρου/Αντιπροέδρου αυτής, μπορούν να αποφασίζουν την αναβολή αγώνων ή αγωνιστικών ημερών σε ειδικές περιπτώσεις ανωτέρας βίας».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση επιμένουν ότι «ούτε αιτιολογημένη απόφαση υπάρχει ούτε περίπτωση ανωτέρας βίας, καθότι εάν υπήρχε θα είχε κοινοποιηθεί εγγράφως στα ενδιαφερόμενα σωματεία».

Και στην ανακοίνωση - καταγγελία τους καταλήγουν με τα παρακάτω ερωτήματα:

«-Ποιος λοιπόν ο λόγος της μετάθεσης τον ανωτέρω ποδοσφαιρικού αγώνα την τελευταία στιγμή;

Η μετάθεση τον συγκεκριμένου αγώνα εξυπηρετεί κάποιες σκοπιμότητες;

Γιατί η διορισμένη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Φ. αγνόησε τις διατάξεις τον ΚΑΠ και προχώρησε στην μετάθεση τον εν λόγω αγώνα αγνοώντας τα αθλητικά σωματεία;

Τα μελανά λοιπόν σημεία της υπό κρίση αποφάσεως είναι αρκετά και σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Φθιώτιδα υπάρχει διάχυτη η εντύπωση ότι κάτι συμβαίνει. "Όπως λέει και ο σοφός λαός όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τα συμπεράσματα δικά σας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση