Με ομιλητή τον Σπυρόπουλο και πολύ κόσμο η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Άμφισσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 09:31 Με ομιλητή τον Σπυρόπουλο και πολύ κόσμο η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Άμφισσα

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλου με την παρουσία της πρώην βουλευτή Αφροδίτης Παπαθανάση και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Παναγιώτη Βλάχου που έχει καταγωγή από τη Φωκίδα και του Βαγγέλη Τσόγκα από τη Φθιώτιδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στο νομό Φωκίδας, Μαίρη Ανδρεοπούλου, Λεωνίδας Καραμπάρμπας και Τάσος Σπάτουλας. 

Νωρίτερα, ο κ. Σπυρόπουλος εγκαινίασε τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, καλωσορίζοντας όλους τους παριστάμενους στο "σπίτι" του ΠΑΣΟΚ στην Άμφισσα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ ευχήθηκε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και πληροφόρησης για κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ στη Φωκίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση