«Guardians Of The Galaxy-Volume 3»: Έρχονται στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 09:53 «Guardians Of The Galaxy-Volume 3»: Έρχονται στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις

«Φύλακες Του Γαλαξία 3», «Κάτσε στ' αβγά σου» και «Διάκος» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας έρχεται η νέα περιπέτεια φαντασίας της MARVEL, «Guardians Of The Galaxy-Volume 3», με την αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες σε μια νέα αποστολή.

Στην Αίθουσα 2 προβάλλονται το δράμα εποχής «Διάκος, ο ηρωομάρτυς» βασισμένο στη ζωή του ήρωα της Επανάστασης του '21 και η παιδική ταινία «Κάτσε στ' αβγά σου» μεταγλωττισμένη στα ελλήνικά.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Φύλακες Του Γαλαξία 3».

Οι προβολές των «Φύλακες Του Γαλαξία 3», «Κάτσε στ' αβγά σου» και «Διάκος» ξεκινούν από την Πέμπτη (4/5).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (5/5) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Φύλακες Του Γαλαξία 3»

Περίληψη
Στη νέα ταινία ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν
Ηθοποιοί: Κρις Πρατ, Ζόε Σαλντάνα, Ντέιβ Μπατίστα, Κάρεν Γκίλαν, Πομ Κλεμεντιέφ, Βιν Ντίζελ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Σον Γκαν, Τσακ Ιβούτζι, Γουίλ Πούλτερ, Μαρία Μπακάλοβα

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Διάκος, ο ηρωομάρτυς»

Περίληψη
Το σενάριο βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Αθανασίου Διάκου (1788 – 1821).
Ο Χασάν και η παρέα του τρομοκρατούν την οικογένεια του Γιώργη Ψυχογιού… Η Ψυχογίνα θα στείλει τον Νάσο της στο Μοναστήρι του Αη-Γιάννη στην Αρτοτίνα…
Όμως η εκστατική αγάπη του ωραιόμορφου Διάκου για την Πίστη και την Πατρίδα, θα τον οδηγεί πάντα σε αγκαθερά μονοπάτια…
«Σπίθα φωτιάς» στις καρδιές των Ελλήνων το φρικτό του μαρτύριο!…

Σκηνοθεσία: Αρχιμανδρίτης Παύλος Ντούρος
Ηθοποιοί: Νεκτάριος Τσοράκης Κομνηνός Δελβερούδης Σπύρος Αναγνώστου

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Κάτσε στ' αβγά σου»

Περίληψη
Ο χαριτωμένος κόκορας Τότο και η αγαπημένη του πουλάδα Ντι είναι οι περήφανοι γονείς δύο μικρών αβγών, της Λούσι και του Μαξ, τα οποία έχουν την ιδιαιτερότητα να χρυσίζουν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάποιοι συλλέκτες σπάνιων αυγών τα αρπάζουν και τα παίρνουν μαζί τους μέχρι το Κονγκό. Εκεί διοργανώνονται μυστικά γεύματα για εκατομμυριούχους από όλο τον κόσμο, που πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τα πιο εξωτικά πιάτα. Ο Τότο και η Ντι, παρέα με τους φίλους τους, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν μέχρι την αφρικανική ήπειρο και να σώσουν τα παιδιά τους εγκαίρως, αποφεύγοντας κάθε λογής κινδύνους όπως πεινασμένους κροκόδειλους, τρεις ιπποπόταμους, ένα μάτσο τρελές μαϊμούδες και τον ίδιο τον Βασιλιά της Ζούγκλας.

Σκηνοθεσία: Gabriel & Rodolfo Alatriste
Ηθοποιοί (φωνές): Γιώργος Σκουφής, Ειρήνη Ασπιώτη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Φωτεινή Ντεμίρη, Μιχάλης Ψυχράμης, Κατερίνα Πέτσα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Μήλιος, Πάνος Αποστολόπουλος, Βασίλης Παπαστάθης, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Θάνος Λέκκας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ντίνος Σούτης

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Guardians Of The Galaxy-Volume 3» στις 18.45 και στις 22.00 σε 3D

Αίθουσα 2

  • «Κάτσε στ' αβγά σου»  (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) Σάββατο & Κυριακή στις 17:15
  • «Διάκος» στις 19:15 και στις 22:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση