O Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΝ Εμμανουήλ Γραφάκος στην Τιθορέα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 14:54 O Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΝ Εμμανουήλ Γραφάκος στην Τιθορέα (ΦΩΤΟ)

Για την επίσημη παρουσίαση του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Τιθορέας, Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας»

Το δελτίο τύπου:

Τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Εμμανουήλ Γραφάκο, υποδεχθήκαμε στον Δήμο μας  εχθές, Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, στην επίσημη παρουσίαση του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Τιθορέας, Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας», που εντάχθηκε στο Ταμείο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο τον κ. Γραφάκο στη γεμάτη αίθουσα του Σχολαρχείου Τιθορέας, στην Κοινότητα την οποία αφορά το σημαντικότερο κομμάτι του έργου, αφού θα κατασκευαστεί ολόκληρο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν λεπτομερώς για το περιεχόμενο, τις ενέργειες και τον τρόπο εκτέλεσης του έργου, να θέσουν καίρια ερωτήματα και να γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθησαν και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα εμβληματικό έργο, που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας. Ένα έργο υποδομής, που πρόκειται να συμβασιοποιηθεί μέχρι τέλος του έτους, απολύτως αναγκαίο για την αλλαγή που επιθυμούμε, την ανάπτυξη του τουρισμού και την αναβάθμιση του Δήμου μας. Ένα προσωπικό στοίχημα που κερδήθηκε. Έπονται πολλά ακόμη.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση