«Έσπρωχνε» κοκαΐνη στα στέκια των ναρκομανών στη Στερεά (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 14:07 «Έσπρωχνε» κοκαΐνη στα στέκια των ναρκομανών στη Στερεά (ΦΩΤΟ)

Τον παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών και τον συνέλαβαν έξω από το σπίτι του…

Τέσσερις (4) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 142 γραμμαρίων, είχε στο σπίτι του σε περιοχή της Αττικής 26χρονος που συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (4/5) μετά από επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες σχετικά με τη δράση του 26χρονου στην περιοχή τους και έφτασαν στα ίχνη του ώστε να τον συλλάβουν με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.

Στο σπίτι του βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης, ψαλίδι και κενές νάιλον συσκευασίες, πρόσφορες για τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση