Τελευταία εβδομάδα σχολείο για τους μαθητές Λυκείου όλης της χώρας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 12:54 Τελευταία εβδομάδα σχολείο για τους μαθητές Λυκείου όλης της χώρας

4ημερο… ρεπό για Γυμνάσια και Δημοτικά…

Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, καθώς και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των εκλογικών κέντρων, καθώς και τη μετακίνηση των εκλογέων στις περιφέρειες στις οποίες ψηφίζουν, κανένα από τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας δε θα λειτουργήσει.

Σημειώνουμε ότι ημερομηνία λήξης των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, είναι η Τρίτη 30 Μαΐου 2023 και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στο διάστημα 1 - 15 Ιουνίου.

Να προσθέσουμε ότι οι εξετάσεις για τους μαθητές της Α’ και Β’ λυκείου θα πραγματοποιηθούν από 23 Μαΐου έως 15 Ιουνίου. Οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ’ λυκείου θα πραγματοποιηθούν πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών, από 23 έως 30 Μαΐου.

Τέλος όσον αφορά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τα τελευταία μαθήματα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση