Απάντηση στη Δήμαρχο Στυλίδας για το εργατικό ατύχημα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 13:57 Απάντηση στη Δήμαρχο Στυλίδας για το εργατικό ατύχημα

Διαβάστε την επιστολή - απάντηση του Παναγιώτη Αρμυριώτη στη Δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου για το εργατικό ατύχημα στο Άνυδρο.

Κυρία Βιργινία Στεργίου,

Αναφορικά με το δελτίο τύπου που εκδώσατε για το εργατικό ατύχημα στο Άνυδρο,

Πρώτο και μοναδικό μέλημα και ευχή όλων μας είναι η αποκατάσταση της υγείας του παθόντος. Εκεί και μόνο θα έπρεπε να μείνει η ανάρτησή σας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μιας και διακυβεύονται κάποια ζητήματα, τα οποία θίξατε και δυστυχώς κατά την δική μου άποψη είναι τραγικά.

Αρχικά, καταπατάτε τον νόμο περί προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αναρτήσετε στοιχεία περί της νοσηλείας του ασθενούς; Είναι αδύνατο να δεχτώ ότι ο ασθενής και οι κοντινοί συγγενείς του έχουν μέλημά τους αυτή τη δύσκολη ώρα, την ανάγκη να δημοσιοποιήσουν την κατάσταση που βρίσκονται. Επιπλέον, καταλύεται τη φήμη και την αξιοπιστία του νοσοκομείου και των ιατρών του, δηλώνοντας ότι ενημερωθήκατε προσωπικά, ως τι; Ως Δήμαρχος Στυλίδας; Και; Με έμμεσο τρόπο φέρνετε το ιατρικό και το λοιπό προσωπικό στο διχασμό της αναξιοπιστίας, και αυτό είναι λυπηρό.

Δεύτερο και σημαντικότερο ζήτημα που πρέπει να αναλογιστείτε είναι εάν τα παιδιά της οικογένειας, που βρίσκονται πίσω στη γενέτειρά τους, έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης ή μήπως εσείς γίνατε η αιτία να ενημερωθούν πλήρως για αυτήν; Αυτό το δικαίωμα επίσης ποιος σας το έδωσε; Την ψυχολογική κατάσταση στην οποία θα επέλθουν αυτά τα παιδία διαβάζοντας το δελτίου τύπου και δεχόμενα τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας ποιος θα την απομυζήσει;

Λυπάμαι πολύ που ένας άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπήκε στη διαδικασία να καταλύσει κάθε ανθρώπινο αίσθημα ευθύνης, στο βωμό της «Θέσης». Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ανακοίνωση είναι σίγουρα δρομολογημένα από άλλους φορείς και υπηρεσίες.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΡΘΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ.

ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση