Μαλεσίνα: Μεγάλη κινητοποίηση για διάσωση πεζοπόρου που τραυματίστηκε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 10:12 Μαλεσίνα: Μεγάλη κινητοποίηση για διάσωση πεζοπόρου που τραυματίστηκε

Κινητοποιήθηκαν, αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό και ΕΚΑΒ…

Μεγάλη κινητοποίηση νωρίς το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή του ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας, για περιστατικό τραυματισμού 46χρονου πεζοπόρου ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε απόκρημνο σημείο πλησίον της παραλίας.

Για τη διάσωση του ενημερώθηκε αρχικά η αστυνομία και η πυροσβεστική, δυνάμεις της τελευταίας από Αταλάντη και Λαμία έφτασαν στο σημείο για να βοηθήσουν.

Ο 46χρονος είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με δικούς του ανθρώπους και να ενημερώσει ότι είχε χτυπήσει στο πόδι και ήταν αδύνατο να μετακινηθεί.

Τελικά επιστρατεύτηκε σκάφος του Λιμενικού που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και το μετέφερε στο λιμάνι της Μαλεσίνας. Εκεί περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον διακόμισε απευθείας στο Νοσοκομείο Λαμίας λίγο πριν τις 11:30’ το βράδυ, προκειμένου να του παράσχουν βοήθεια για το τραυματισμένο πόδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση