Πανελλαδικές 2023: Ο ξεχασιάρης μαθητής με το σκονάκι!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 13:44 Πανελλαδικές 2023: Ο ξεχασιάρης μαθητής με το σκονάκι!

Το κινητό στις τουαλέτες τον πρόδωσε…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι Πανελλήνιες Εξετάσεις στα Γενικά και Επαγγελματικά  Λύκεια της χώρας και οι υποψήφιοι πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε ορισμένα σημεία, προκειμένου να μην μηδενιστεί το γραπτό τους.

Προσοχή που δεν επέδειξε ένας μαθητής λυκείου της Εύβοιας και το γραπτό του μηδενίστηκε.

Όπως αναφέρει το eviatop, τις προηγούμενες μέρες μαθητής λυκείου της Εύβοιας είχε κρύψει το κινητό του στις τουαλέτες του εξεταστικού κέντρου, τις οποίες και επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Κατόπιν παρέδωσε κανονικά το γραπτό του, αλλά υπέπεσε σε ένα τραγικό για τον ίδιο λάθος. Αποχώρησε από το εξεταστικό κέντρο, αλλά ξέχασε το κινητό του στις τουαλέτες.

Οι επιτηρητές το ανακάλυψαν κι όταν επέστρεψε ο μαθητής για να το πάρει τον «τσάκωσαν». Όπως ήταν αναμενόμενο ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και το γραπτό του μηδενίστηκε. Έτσι ο υποψήφιος θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσει του χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση