Αρχές Ιουλίου το 3ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του ΕΚΠΕΦ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 23:40 Αρχές Ιουλίου το 3ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του ΕΚΠΕΦ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.), στη συνεδρίασή του στις 29 Μαΐου, αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιήσει το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου το 3ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριό του, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας, πλατεία Διάκου, Λαμία.

«Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, μέσα από έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, με ενότητα και αλληλεγγύη θα συζητήσουμε τον προγραμματισμό της δράσης μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΠΕΦ και προσθέτει:

«Στόχος μας ένα μαζικό, ταξικό πολιτικοποιημένο, αυτόνομο συνδικαλιστικό κίνημα, με το Εργατοϋπαλληλικό μας Κέντρο ως συλλογικό οργανωτή και εκφραστή των δυνάμεων της μισθωτής εργασίας, των δυνάμεων του μόχθου, της δημιουργίας και της απασχόλησης στο νομό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση