Σκοτώθηκε επαγγελματίας οπλίτης από την Καρδίτσα σε τροχαίο στον Έβρο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 08:10 Σκοτώθηκε επαγγελματίας οπλίτης από την Καρδίτσα σε τροχαίο στον Έβρο (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων…

Ένας 45χρονος στρατιωτικός από την περιοχή της Καρδίτσας, έχασε τη ζωή του στον κάθετο άξονα του Έβρου στο ύψος των Ψαθάδων.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα ο 45χρονος στρατιωτικός να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και ένα ακόμη άτομο 49 ετών να τραυματιστεί.

Το θανατηφόρο τροχαίο, σύμφωνα με το  Thrakinea.gr από όπου και οι φωτογραφίες, σημειώθηκε στις 6:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το ένα από τα δύο οχήματα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Ο δρόμος παρέμεινε για σχεδόν 3 ώρες κλειστός και η κυκλοφορία διεξάγονταν από τον παράπλευρο δρόμο, μέσω Ψαθάδων.

Πληροφορίες επίσης του kranosgr.com, αναφέρουν ότι η αναγνώριση του πτώματος του Επαγγελματία Οπλίτη, έγινε από το Διοικητή της μονάδας του, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνώστης του δυσάρεστου περιστατικού, βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας, η οποία έχει ενημερωθεί για το συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση