Η 21χρονη αμαζόνα από τον Τύρναβο που ιππεύει άλογα και βόσκει 600 πρόβατα - Το βίντεο που έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 10:18 Η 21χρονη αμαζόνα από τον Τύρναβο που ιππεύει άλογα και βόσκει 600 πρόβατα - Το βίντεο που έγινε viral

Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπά από πολύ μικρή ηλικία.

Λαρισαία, όμορφη και νέα «αμαζόνα» η 21χρονη Αντωνία από το Δαμάσι Τυρνάβου, η οποία ασχολείται με την κτηνοτροφία. Η κτηνοτροφία έχει τις δυσκολίες της, έχει όμως και τα καλά της, όπως όταν είναι η εποχή που γεννιούνται τα μικρά ζώα λέει η Αντωνία από το Δαμάσι. Η νεαρή κοπέλα, αποφάσισε να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπά από πολύ μικρή ηλικία.

Η ημέρα της Αντωνίας σύμφωνα με το tirnavospress.gr, ξεκινά στις 6 το πρωί με τάισμα, καθαριότητες, άρμεγμα, πότισμα των ζώων κατά ομάδες και νωρίς κατά τις 10 ιππεύει το άλογο για να μπορεί να ελέγξει τα 600 πρόβατα και κατσίκια στη βόσκησή τους.

Η χαρά στο πρόσωπο της και το χαμόγελο της πάνω στο άλογο δείχνουν ότι είναι περήφανη για τη δουλειά της και τα ζώα της. Υπάρχει και αυτή η ζωή στα βοσκοτόπια του Δαμασίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση