Νέος τομέας στο 3ο ΕΠΑΛ (Εσπερινό) Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 17:03 Νέος τομέας στο 3ο ΕΠΑΛ (Εσπερινό) Λαμίας

Από την περίοδο 2023 - 2024 Τομέας Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας…

Μια κοινή προσπάθεια από το 2020 έφερε αποτέλεσμα σύμφωνα με το διευθυντή του 3ου ΕΠΑΛ Λαμίας (Εσπερινού) Δημήτριο Καβαλιέρο (ΠΕ83-86) και το Σύλλογο Διδασκόντων/ουσών, καθώς από το επόμενο σχολικό έτος 2023-2024 θα λειτουργεί στο σχολείο Τομέας Υγείας - Πρόνοις - Ευεξίας (Υ.Α. υπ’ αρ. Φ20/68135/Δ4/23/06/2023).

Ήταν αίτημα πολλών εργαζομένων μαθητών - μαθητριών και για αυτό ευχαριστούν θερμά «για τις επανειλημμένες θετικές εισηγήσεις τους προς το Υπουργείο την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Συμβούλιο Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας, τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθ. Καραΐσκο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Παιδείας του Δήμου Λαμιέων κ. Αθ. Παπαχρήστο, οι οποίοι αντελήφθησαν τη σημασία του Τομέα αυτού για την επαγγελματική εκπαίδευση και ανάπτυξη της περιοχής μας και συνετέλεσαν στην έγκρισή του από το Υπουργείο.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την πρώην Διευθύντρια του σχολείου μας και νυν Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων Ν. Φωκίδας κ. Γεωργία Παντίδου για την πρωτοβουλία της εισήγησης και τον αγώνα που έδωσε για την ίδρυση του Τομέα αυτού παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια.

Σας περιμένουμε για περαιτέρω ενημέρωση και εγγραφές στο σχολείο μας κατά τις απογευματινές ώρες».

Το 3ο ΕΠΑΛ Λαμίας (Εσπερινό) λειτουργεί στις εγκαταστάσεις των Επαγγελματικών Εκπαιδευτικών μονάδων, Τέρμα Λαρίσης στα Γαλανέικα  

Τηλέφωνο: 22313-50188

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση