Διακοπές ρεύματος από την Τρίτη στη Λοκρίδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 20:47 Διακοπές ρεύματος από την Τρίτη στη Λοκρίδα

Τα σημεία και οι ώρες διακοπής…

Νέες διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί από το αρμόδιο γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ στην Αταλάντη, την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 και αφορούν περιοχές του Δήμου Λοκρών.

Ειδικότερα, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε  δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης θα γίνει διακοπή ρεύματος στις Λιβανάτες, από το δημοτικό σχολείο, παλιά αστυνομία, Όνειρο, πρατήριο Καραΐσκου, Νίκος Ανέστης, τμήμα πλατείας, ουζερί Μπλόφας και προς την δεξαμενή από τις 08:00’ έως τις 16:00’.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση