Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τη «Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 11:43 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τη «Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένο»

«Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου» και «Ρούμπι Ένα Κράκεν Στην Εφηβεία» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας

Στο Cinepolis Γαλαξίας αυτή την εβδομάδα προβάλλονται το «Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου», η πολυαναμενόμενη επιστροφή ενος θρύλου! Ο Χάρισον Φόρντ για πέμπτη φορά στο ρόλο του ήρωα αρχαιολόγου! Και η παιδίκή ταινία της Dreamworks «Ρούμπι Ένα Κράκεν Στην Εφηβεία».

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου».

Οι προβολές του «Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου» και της «Ρούμπι Ένα Κράκεν Στην Εφηβεία» ξεκινούν από την Πέμπτη (29/6)

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου»

Περίληψη
Ο Harrison Ford επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise – μία μεγάλη κινηματογραφική περιπέτεια γυρισμένη σε όλο τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ
Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζον Ρις-Ντέιβις, Σονέτ Ρενέ Γουίλσον, Τόμας Κρέτσμαν, Τόμπι Τζόουνς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Ολίβιερ Ρίχτερς, Έθανν Ισιντόρε, Μαντς Μίκελσεν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Ρούμπι Ένα Κράκεν Στην Εφηβεία»

Περίληψη
Καμιά φορά ο ήρωας που είναι γραφτό να γίνεις κρύβεται λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια. Αυτό το καλοκαίρι, η DreamWorks Animation βυθίζεται στα ταραγμένα νερά ενός γυμνασίου με μία ξεκαρδιστική, αυθεντική περιπέτεια για μία ντροπαλή έφηβη που ανακαλύπτει πως κατάγεται από μία θρυλική βασιλική οικογένεια μυθικών Κράκεν και πως το πεπρωμένο της, στα βάθη του ωκεανού, είναι ηρωικό.

Σκηνοθεσία: Κερκ ΝτεΜίκο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου» στις 20.00 στην Αίθουσα 2 και στις 22.00 στην Αίθουσα 1
  • «Ρούμπι Ένα Κράκεν Στην Εφηβεία» στις 19.30 (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) στην Αίθουσα 1

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση