Λαμία: Δεν τα κατάφερε τελικά η 54χρονη που έπεσε στην αυλή του σπιτιού της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 08:57 Λαμία: Δεν τα κατάφερε τελικά η 54χρονη που έπεσε στην αυλή του σπιτιού της

Έδωσαν μάχη οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας αλλά δεν άντεξε…

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια 54χρονης που βρέθηκε πεσμένη στα σκαλιά του σπιτιού της το πρωί της Παρασκευής (30/6) στην οδό Μακρυγιάννη πλησίον της πλατείας Λαού, καθώς κατέληξε τα ξημερώματα στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Η γυναίκα διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε και το ίδιο μεσημέρι εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πολυοργανική ανεπάρκεια και υψηλό πυρετό συνέπεια και των τραυμάτων της.

Η άτυχη 54χρονη ζούσε μόνη της στο συγκεκριμένο σπίτι και για αυτόν όταν έπεσε στα σκαλιά άργησε να γίνει αντιληπτή από τους γείτονες που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων αλλά και άλλων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ πήδησαν τη μάντρα του σπιτιού της (ήταν κλειδωμένη η πόρτα) για να την προσεγγίσουν και να της προσφέρουν βοήθεια, ήταν ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ακολούθησε αγώνας δρόμου, με τη βοήθεια δημοτικών αστυνομικών αλλά και της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να καταλήξει ζωντανή στο ΓΝ Λαμίας, όπου κι εκεί το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έκανε ότι ήταν δυνατόν για να αντιστρέψει την κατάσταση χωρίς τελικά να το καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση