Ξενάγηση στις ανασκαφές της «Κουτρουλού Μαγούλας»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 07:14 Ξενάγηση στις ανασκαφές της «Κουτρουλού Μαγούλας»

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου…

Την Τετάρτη, 5 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ανασκαφής στην «Κουτρουλού Μαγούλα» (48ο χλμ Π.E.Ο. Λαμίας-Λάρισας) ξενάγηση στα φετινά και σε παλιότερα ευρήματα, καθώς και ομιλία-ενημέρωση από τους αρχαιολόγους του προγράμματος.

Στη συνέχεια ο φοιτητής του Πανεπιστημίου του Brown, Jason Goodman θα παρουσιάσει την ομιλία/περφόρμανς «2000 Λέξεις»: μια αφήγηση της εμπειρίας των εκπαιδευόμενων αρχαιολόγων από τη δουλειά στις τομές και τη ζωή στο χωριό – και ένας χαιρετισμός τους προς την τοπική κοινότητα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Δομοκού, της Τοπικής Κοινότητας Ν. Μοναστηρίου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και του Πανεπιστημίου του Brown, και με τη βοήθεια του Συλλόγου Γυναικών Βαρδαλής και μελών της τοπικής κοινότητας.

Είσοδος ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση