Λιμεναρχείο Στυλίδας: Αλκοτέστ σε ξηρά και θάλάσσα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 18:16 Λιμεναρχείο Στυλίδας: Αλκοτέστ σε ξηρά και θάλάσσα

Μία σύλληψη…

Στο πλαίσιο αστυνομικών και τροχονομικών ελέγχων από το Λιμεναρχείο Στυλίδας το Σάββατο 1 Ιουλίου απογευματινές και βραδυνές ώρες πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι αλκοολομέτρησης σε οδηγούς οχημάτων αλλά και κυβερνητών ιδιωτικών Τ/Χ και επαγγελματικών σκαφών.

Από τους ελέγχους προέκυψε μία σύλληψη που αφορά κάτοικο Λαμίας, ο οποίος προσήχθη στο λιμενικό κατάστημα στα πλαίσια του αυτοφώρου λόγω στέρησης  αδείας ικανότητας οδήγησης.

Κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι περάτωσης τακτικής δικάσιμου.

 Από Γρ. ανακρίσεως ΛΧ Στυλίδας διενεργείτε προανάκριση ενώ του επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

Οι ανωτέρω έλεγχοι θα συνεχισθούν όλη την θερινή περίοδο «προς πρόληψη και καταστολή επί του θέματος», όπως αναφέρει το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση