Εντοπίστηκε νεκρός ο 48χρονος Γερμανός τουρίστας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 07:30 Εντοπίστηκε νεκρός ο 48χρονος Γερμανός τουρίστας

Στο Πόρτο Γερμενό κατέληξαν οι έρευνες που είχαν ξεκινήσει από την Αλυκή Βοιωτίας…

Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης (4/7) στο Πόρτο Γερμενό Αττικής από άντρες της 1η ΕΜΑΚ και του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ο 48χρονος Γερμανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 από την περιοχή του Κορωπίου και τον αναζητούσαν αρχικά στην Αλυκή Βοιωτίας.

Η μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί πρώτα το γκρι SUV με το οποίο είχε φύγει από το σπίτι του προς άγνωστη περιοχή για πεζοπορία. Το όχημα μάρκας Volkswagen T-Roc εντοπίστηκε στην περιοχή «Σκλαβούνου» στο Πόρτο Γερμενό και 50 μέτρα πιο μακριά σε μονοπάτι εντοπίστηκε η σορός του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το κινητό του τηλέφωνο ήταν ακόμη σε λειτουργία ωστόσο ο ίδιος δεν απαντούσε στις κλήσεις και όλα δείχνουν ότι παθολογικά αίτια του έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής.

Στις έρευνες εντοπισμού του συμμετείχαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και στελέχη της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ με ειδικούς σκύλους, καθώς και στελέχη του Λιμεναρχείου Κορίνθου με σκάφη αλλά και ένα ελικόπτερο Super Puma.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση