Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τη «Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 09:30 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τη «Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα»

«Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα» και «Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας

Στο Cinepolis Γαλαξίας αυτή την εβδομάδα προβάλλονται η ταινία τρόμου «Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα» και το «Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου», η πολυαναμενόμενη επιστροφή ενος θρύλου! Ο Χάρισον Φόρντ για πέμπτη φορά στο ρόλο του ήρωα αρχαιολόγου!

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα».

Οι προβολές του «Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα» και της «Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου» ξεκινούν από την Πέμπτη (6/7)

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (7/7) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα»

Περίληψη
Στην ταινία «Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα» οι πρωταγωνιστές του franchise τρόμου επιστρέφουν για το τελευταίο κεφάλαιο της τρομακτικής ιστορίας της οικογένειας Lambert. Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Josh (Patrick Wilson) και ο νεαρός Dalton (Ty Simpkins) πρέπει να καταβυθιστούν ακόμα περισσότερο στο Πέρα και να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.

Σκηνοθεσία: Patrick Wilson
Ηθοποιοί: Ty Simpkins, Patrick Wilson, Hiam Abbass, Sinclair Daniel, Andrew Astor, Rose Byrne

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου»

Περίληψη
Ο Harrison Ford επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise – μία μεγάλη κινηματογραφική περιπέτεια γυρισμένη σε όλο τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ
Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζον Ρις-Ντέιβις, Σονέτ Ρενέ Γουίλσον, Τόμας Κρέτσμαν, Τόμπι Τζόουνς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Ολίβιερ Ρίχτερς, Έθανν Ισιντόρε, Μαντς Μίκελσεν

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα» στις 19.30 και στις 22.00 στην Αίθουσα 1
  • «Ο Indiana Jones Και Ο Δίσκος Του Πεπρωμένου» στις 21.00 (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) στην Αίθουσα 1

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση