Ολυμπιονίκες έπαιξαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στη Δομή της Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 11:58 Ολυμπιονίκες έπαιξαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται στη Δομή της Θήβας

Απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και δώρα που τα γέμισαν χαρά…

Μια δράση ξεχωριστή από τις υπόλοιπες πραγματοποίησε το Γραφείο Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στη δομή Φιλοξενίας πολιτών τρίτων χωρών στη Θήβα την 3/07/2023.

Πενήντα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν με παιγνιώδη μορφή τα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης, της ελευθέρας πάλης, της ξιφασκίας και του Tae kwon do από Ολυμπιονίκες και Διακεκριμένους Αθλητές. Η ενεργή συμμετοχή και ο ενθουσιασμός στα πρόσωπα των παιδιών ήταν ιδιαίτερα έκδηλα, καθώς οι φωνές και οι αγκαλιές τους προκάλεσαν μεγάλη συγκίνηση.

Η δράση ήταν μια συνεργασία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του ΓΕΕΘΑ/ΓΡ.ΑΣΑΕΔ και του Γρ. Αθλητισμού του ΥΝΑΝΠ. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, τσάντες, μπλουζάκια, καπέλα καθώς και χυμοί και σνακ προσφορά της ΕΟΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση