Συλλήψεις φυγόποινων σε Λαμία και Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 12:54 Συλλήψεις φυγόποινων σε Λαμία και Χαλκίδα

Εκκρεμούσαν σε βάρος τους ποινές φυλάκισης…

Ένας 38χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (5/7 στη Λαμία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, για κλοπή.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχαμε μία ακόμη σύλληψη ατόμου που εκκρεμούσε σε βάρος του Απόφαση Δικαστηρίου για έκτιση ποινή φυλάκισης και συγκεκριμένα στη Χαλκίδα.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη 40χρονη, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικάστηκε Απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών, για κλοπή και απάτη με υπολογιστή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση