Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Λαμία - «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 13:52 Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Λαμία - «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα»

Στις 18:00, στο Αμφιθέατρο των Φροντιστηρίων Βαγγέλης Στεφανής, στην οδό Όθωνος 2, Πλ. Λαού.

Τα Φροντιστήρια Βαγγέλης Στεφανής στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων διοργανώνουν ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο: «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα», σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LV8 CONSULTING.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει ομιλίες διακεκριμένων Λαμιωτών επιστημόνων, Μini Workshop για softs kills (τεστ Νοητικής Ευκινησίας), συνεντεύξεις με επιτυχόντες προηγούμενων ετών, συζήτηση και Q&A.

Κεντρικοί ομιλητές:

  • Δρ. Κακαρούντας Αθανάσιος, Αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τμήμα Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική
  • Μαργαρίτης Γεώργιος, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Τηλεπικοινωνιών, MSC University of Boras Infomatics
  • Δρ. Οικονόμου Γεώργιος, Διδάσκων τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Παντελή Δέσποινα, Νομικός
  • Πρασσάς Αθανάσιος , Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης
  • Χατζηχαραλάμπους Γεώργιος, Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία, Παν. Δυτικής Ελλάδος

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 6/7/2023, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο των Φροντιστηρίων Βαγγέλης Στεφανής, στην οδό Όθωνος 2, Πλ. Λαού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 22310 28021 & 6973774881

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση