Συνελήφθη 75χρονος για την πυρκαγιά στο Αλιβέρι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 10:09 Συνελήφθη 75χρονος για την πυρκαγιά στο Αλιβέρι

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες…

Καλύτερα είναι τα νέα από το μέτωπο της φωτιάς στο Αλιβέρι, καθώς με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν και τα εναέρια μέσα, ολοκληρώνοντας το έργο των επίγειων μέσων που ενήργησαν όλη τη νύχτα υπό δύσκολες συνθήκες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική για την πυρκαγιά στο Μηλάκι Ευβοίας επιχειρούν 107 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, 3 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα, ενώ υπάρχει συνεχής υποστήριξη από υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας και του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Από την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, συνελήφθη ως υπαίτιος της πυρκαγιάς 75χρονος που εντοπίστηκε να «καπνίζει» μελίσσια στην περιοχή.

Το επίσημο δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής:

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στη θέση Λαθούρα, της Τ.Κ. Καλεντζίου του δήμου Κύμης-Αλιβερίου Ευβοίας.  

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση