Από το γήπεδο στο Τμήμα! Αλληλομηνύσεις μετά από αγώνα μπάσκετ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 13:00 Από το γήπεδο στο Τμήμα! Αλληλομηνύσεις μετά από αγώνα μπάσκετ

Αυτόφωρο για την «τριάδα» των διαιτητών και παίκτη ομάδας…

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (7/7) μετά από αλληλομηνύσεις οι τρεις διαιτητές του αγώνα καλαθοσφαίρισης για τα ημιτελικά του «Chalkis Basket 2023», Green Health - Μωραΐτης και παίκτης της δεύτερης ομάδας, μετά τον αγώνα που είχε αρκετή ένταση.

Μία εκ των τριών διαιτητών 41 ετών, υπέβαλλε έγκληση σε βάρος 41χρονου καλαθοσφαιριστή της ομάδας Μωραΐτη για εξύβρισή της έξω από το Κλειστό «Τάσος Καμπούρης», με αποτέλεσμα ο παίκτης να συλληφθεί.

Ακολούθησε «απάντηση» από το συλληφθέντα για ψευδή καταμήνυση σε βάρος τόσο της 41χρονης όσο και των άλλων δύο διαιτητών του παιχνιδιού, που έμειναν για κάποιες ώρες στο Τμήμα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του Αυτοφώρου.

Για την ιστορία στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Green Health επικράτησαν με 72-68.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση