Καμένα Βούρλα: Έκκληση από το Σύλλογο Επαγγελματιών για να σταματήσουν τα τροχαία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 08:30 Καμένα Βούρλα: Έκκληση από το Σύλλογο Επαγγελματιών για να σταματήσουν τα τροχαία

Το περιστατικό με την παράσυρση του 14χρονου ήταν η αφορμή να ζητήσουν πρόσθετα μέτρα…

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Συλλόγου Επαγγελματιών Λουτρόπολης καμένων Βούρλων σχετικά με το τροχαίο ατύχημα στη Γερασίμου Βασιλειάδη στο οποίο παρασύρθηκε ένα 14χρονο παιδί από διερχόμενο όχημα.

Οι επαγγελματίες απευθύνουν έκκληση για δράση από Δήμο και Αστυνομία γιατί κινδυνεύουν οι πεζοί.

«Χθες, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη τροχαίου ατυχήματος με θύμα ένα παιδί 14 ετών στην πολύπαθη παραλιακή οδό των Καμένων Βούρλων, Γερασίμου Βασιλειάδη.

Επειδή η συγκεκριμένη κεντρική οδός είναι υψηλών φορτίων οχημάτων και πεζών τους καλοκαιρινούς μήνες.

Επειδή ο κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των πεζών είναι άμεσος.

Ζητάμε από όλους τους αρμόδιους εμπλεκόμενος θεσμούς και δομές (Δήμος Καμένων Βούρλων & Ελληνική Αστυνομία) να ενσκήψουν στο πρόβλημα και να λάβουν μέτρα ουσίας και άμεσης αποτελεσματικότητας.

Το 2023 η ποιότητα ζωής δεν μπορεί να παραμένει σύνθημα, ούτε να περιορίζεται σε ευχές, ούτε να επαφίεται στην τύχη...»

  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση