«Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση»: Αυτή την εβδομάδα στο Cinepolis Γαλαξίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 09:22 «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση»: Αυτή την εβδομάδα στο Cinepolis Γαλαξίας

«Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο» η ταινία της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας

Στο Cinepolis Γαλαξίας αυτή την εβδομάδα προβάλλεται η «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο», η πολυαναμενόμενη ταινία με τον αειθαλή Τομ Κρουζ να δημιουργεί μια απίστευτη κινηματογραφική εμπειρία, καθώς από την αρχή μέχρι το τέλος η δράση είναι καταιγιστική!

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο».

Οι προβολές του «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο» ξεκινούν από την Πέμπτη (13/7)

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο»

Περίληψη
Στην ταινία "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο", o Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλους και όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακουάρι
Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Χέιλι Άτγουελ, Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο» στις 22.00

Αίθουσα 2

  • «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο» στις 20:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση