Νέα επιχείρηση κατεδάφισης αυθαιρέτων στον καταυλισμό της Ανθήλης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 08:38 Νέα επιχείρηση κατεδάφισης αυθαιρέτων στον καταυλισμό της Ανθήλης

«Θα εφαρμοστεί η απόφαση του ΔΣ για την κατεδάφιση των πρώτων 25 αυθαιρέτων κατασκευών», δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπεσλεμές…

Σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για απομάκρυνση των αυθαίρετων κατασκευών από τον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη, συνεργεία του Δήμου Λαμιέων, έπιασαν δουλειά το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουλίου.

Αυτή ήταν η 3η φορά που οι μπουλντόζες του Δήμου ενεργούν στο σημείο, καθώς πρέπει σε αυτή τη φάση να απομακρυνθούν 25 πρόχειρα καταλύματα σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπεσλεμέ. Θα ακολουθήσει μάλιστα και δεύτερη φάση απομάκρυνσης αυθαίρετων κατασκευών για την πλήρη τήρηση της νομιμότητας στην περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειώσουμε ότι η επιχείρηση - κατεδάφιση των παραπηγμάτων γίνεται παρουσία ισχυρών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, αλλά και Εισαγγελικού Λειτουργού.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση