Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Το 1ο Business Speed Dating event είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 22:53 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Το 1ο Business Speed Dating event είναι γεγονός!

Αν έχετε επιχείρηση και αναζητάτε στελέχη για να απασχοληθούν σ' αυτή  ή  εάν είστε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί την  πρόσβαση στην αγορά εργασίας, δηλώστε την συμμετοχή σας!

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο πλαίσιο συμμετοχής του ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα PALPUSHII  - “Ενσωμάτωση της Ευρωπαϊκής Γνώσης στην απασχόληση & επιχειρηματικότητα για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες” (2021-1-CZ01-KA220-ADU-000033499)​, διοργανώνει ειδική εκδήλωση δικτύωσης επιχειρήσεων & ατόμων που επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Το Business Speed Dating απευθύνεται σε ανέργους, νέους, γυναίκες, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, άτομα που επιθυμούν να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει εμπειρία από συνεντεύξεις για εργασία με απώτερο στόχο να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε ασφαλές περιβάλλον, μιλώντας με έναν εκπρόσωπο ενός πιθανού εργοδότη.

Μπορεί επίσης να ωφελήσει για τη διευθέτηση μιας πρακτικής άσκησης, για μαθητεία, μερική απασχόληση ή απλά να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κάνουν επαφές που θα τους ωφελήσουν στην επαγγελματική τους πορεία.

Από την άλλη πλευρά, οι εργοδότες που θα συμμετάσχουν επωφελούνται επίσης από αυτή τη δραστηριότητα, καθώς αποκτούν εικόνα για το είδος των υποψηφίων που υπάρχουν στην αγορά εργασίας ή που θα εισέλθουν σύντομα στην αγορά εργασίας.

Μέσω αυτής της διαδικασίας μπορούν να αποκτήσουν βιογραφικά σημειώματα και επαφές των υποψηφίων και μπορούν ακόμη και να τους κάνουν μελλοντικούς υπαλλήλους τους.

Χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης:

Πανελλήνια έκθεση Λαμίας, κτίριο Α’

Ημέρα & Ώρες διεξαγωγής της εκδήλωσης:

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

09:00 – 12:00: Θεωρητικό session

Γνωριμία με τους συμμετέχοντες. Ανοικτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες, προετοιμασία για τη διεξαγωγή του businessspeeddating.

12:00 – 15:00: Πρακτικό session

Εγγραφή συμμετεχόντων, οδηγίες για την ορθή υλοποίηση της εκδήλωσης, businessspeeddating με τους επιχειρηματίες.

Αν είστε εργοδότης και αναζητάτε στελέχη για να απασχοληθούν στην επιχείρησή σας δηλώστε τώρα συμμετοχή ΕΔΩ.

Αν είστε ενδιαφερόμενος που αναζητάτε πρόσβαση στην αγορά εργασίας & επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την εμπειρία δηλώστε τώρα συμμετοχή ΕΔΩ.

Η διαθεσιμότητα  βιογραφικού σημειώματος είναι σημαντική κατά την διαδικασία των συναντήσεων με τις επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες:

Γιώργος Ζάρδας τηλ. 2231022112, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

Χριστόφορος Παπαβασιλείου τηλ. 2231022112, 6972927017, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση